У Вересені 2014 року німецьке співтовариство з оцінки якості обслуговування (DISQ), журнал «DUB Unternehmer» і Франкфуртський університет ім. Гете вручили компанії RATIONAL нагороду за інноваційний підхід в роботі з клієнтами за підсумками 2014 року. Компанія RATIONAL стала абсолютним переможцем в номінації «Технології».
«Удосконалена технологія звільняє кухаря від рутинних справ, залишаючи більше часу для виконання індивідуальних вимог клієнта», – пояснив Маркус Хамер, керуючий директор DISQ.
Нагадаємо, що SelfCookingCenter® 5 Senses представлений на ринку з травня поточного року. Це перший «розумний» апарат з приготування страв, що володіє п'ятьма почуттями. Він розпізнає розмір, кількість і стан завантажених продуктів. Він самостійно розраховує ступінь рум'янцю, думає разом з кухарем і на крок вперед; вчиться на основі бажаних кухарем способів приготування і спілкується з ним.
Так, компанії RATIONAL в черговий раз вдалося значно підвищити якість і вдосконалити процес приготування на кухні.
«Різноманітні можливості приготування страв від варіння до випікання тепер можливі за допомогою одного пристрою, – заявив пан Хамер. – Завдяки наявності інтелектуальних функцій апарат істотно полегшує роботу персоналу, особливо на комерційних і великомасштабних кухнях».