Замовити дзвінок Адреси салонів
Адреси салонів

Тенденції ринку харчової промисловості. Репортаж з Італії

Фабрики-кухні – одна із сучасних європейських тенденцій харчової промисловості. Що не дивно, адже такі кухні можуть обслуговувати до 10-20 тисяч осіб на день.

Головне завдання фабрик-кухонь – швидкий і правильний процес приготування великої кількості порцій, а також економія часу і зниження витрат на енергоресурси, так як робити одну центральну кухню і розвозити по точках харчування вже готовий продукт з використанням термобоксів набагато дешевше!

 

Представники компанії MERX відвідали італійські фабрики-кухні, одна з яких оснащена обладнанням ANGELO PO (на 10,000 осіб), а друга обладнанням FIREX (до 15, 000 осіб).

Кухня ANGELO PO. Використовується технологія cook&chill (приготування та охолодження) – процес приготування їжі у великих кількостях і її швидке охолодження. Приготована їжа не заморожується, але швидко охолоджується, не потрапляючи в зону температурної небезпеки (+ 4 ... + 60 °С), завдяки чому шкідливі бактерії не розмножуються. Так, зберігання їжі при температурі + 1 ... + 4 °С продовжує життя продуктів мінімум до 5 днів, а в деяких випадках до 21 дня до сервіровки.

Angelo Po – компанія, яка займається виробництвом найрізноманітніших видів обладнання для професійної кухні. У її асортименті є електричні печі, холодильні шафи, салат-бари, та вентиляційне обладнання.

Дивитися продукцію Angelo Po в каталозі MERX

Кухня FIREX. FIREX має сорокарічний досвід роботи у виробництві котлів і автоматичних ліній для приготування їжі, харчової промисловості та громадського харчування. Автоматичні лінії FIREX є зручним технологічним рішенням для харчових виробництв, що випускають готові обіди – супи та соусні страви. Лінія являє собою спеціальні котли для приготування їжі.


 

Розміщено Merx