Замовити дзвінок Адреси салонів
Адреси салонів

Пароконвекційна технологія для приготування страв

90% всіх страв меню професійних кухонь можна приготувати в пароконвектоматі. Це обладнання вже досить давно експлуатується в країнах Європи. Однак, більшість українських кухарів використовують класичні методи приготування страв, упускаючи тим самим потенційні можливості своєї кухні.

Всього на одному квадратному метрі займаної площі пароконвектомат замінює майже все звичайне кухонне обладнання, таке як конвекційні печі, котли, плити або грилі. Він простий у використанні, оснащений системою автоматичного очищення і економить до 70% енергії в порівнянні з іншим обладнанням. Незважаючи на це, не всі шеф-кухары воліють мати в своїх закладах це мультифункціональний обладнання. Переважно використовується традиційне обладнання. Тим не менш, пароконвектомат надає безліч переваг як ресторанам, професійним кухням, так і готелям. Це обладнання призначено для всіх закладів, які готують від 30 страв на день, і окупає себе менш ніж за рік.

З випуском останньої моделі SelfCookingCenter® 5 Senses з новими можливостями багаторівневого контролю температури всередині продукту, регулювання постійної якості страв, сумісності продуктів компанії RATIONAL багато закладів громадського харчування можуть значно полегшити своє життя. Пароконвекційна технологія поєднує переваги в приготуванні на пару (швидкість, низький показник ужарки, соковитість страв) і конвекційному нагріві (збереження натуральних запаху і кольору продукту, хрустка скоринка).

Апарати настільки прості в управлінні, що навіть недосвідчений кухар зможе отримати стабільний результат, жодного разу не глянувши на страви. Апарат SelfCookingCenter® 5 Senses готує в точній відповідності до Ваших бажань при натисканні однієї кнопки. Він автоматично розпізнає розмір, кількість і стан завантажених продуктів, звільняючи кухаря від рутинних завдань, дозволяючи йому сконцентруватися на тому, що для нього дійсно важливо. Для тих шеф-кухарів, які вважають за краще встановлювати температуру, вологість, час приготування і регулювати процес самостійно, апарат Combimaster® Plus від компанії RATIONAL є прекрасною альтернативою. Він пропонує функції, що дозволяють готувати страви найвищої якості, і відповідає всім вимогам професійної кухні.

Всю інформацію про компанію RATIONAL та апаратів Ви можете знайти на сайті компанії

Розміщено Merx