Замовити дзвінок Адреси салонів
Адреси салонів

«Продавати не меблі, а емоції!». Country Corner на Interior Mebel-2015

18-21 лютого компанія Country Corner стала учасником Міжнародної виставки меблів, освітлення та декору Interior Mebel, представивши оновлену експозицію.

Цього року компанія змінила зовнішній вигляд свого стенду, за рахунок чого не помітити його було просто неможливо! Схожий на справжній прованський будиночок, немов загублений серед витіюватих уступів гори Мон-Ванту, він привернув увагу як поціновувачів Country Corner, так і випадкових перехожих, гнаних бажанням дізнатися, що ховається за його дверима.

Дотримуючись старих традицій, експозиція Country Corner – це чотири яскравих, ексклюзивних інтер'єрних рішення, доповнені вишуканим декором. Так, на виставці була представлена ​​популярна кухня Brocante, ніжна і витончена спальня Romance (мрія будь-якої дівчини!) і вітальня Chateau – уособлення справжньої французької провінції... адже де, як не в старій Франції знаються на  справжній красі?

Колекція Vendome поповнилася новими елементами меблів, створивши елегантний, занурений в теплі, насичені тони кабінет. Дуже гармонійно в інтер'єр вписався диван Шато, надавши кабінету домашнього затишку. Новинкою виставки також стали диванчики для спалень і віталень, прикрашені незвичними малюнками.

Як завжди експозиція не обійшлася без популярної колекції Florentin. Особливо примітним був комод з ірисами на фасадах і чорною стільницею, дуже стильний і модний. Буфети Elegance, що повторюють унікальний стиль Людовика XV, завершили вишуканий ансамбль.

Варто відзначити, що асортимент посуду та сервізів значно збільшився, збагатившись яскравими фарбами і малюнками. Чого варті тільки тарілки і блюда із зображенням півників – візитної картки Провансу! Цього року в моді монохром, що вже позначилося на всіх малюнках посуду та текстилю компанії. Крім посуду, стенд, як завжди, пропонував безліч аксесуарів і елементів декору, здатних будь-якому приміщенню надати чарівність Провансу! Свічники і рамочки, текстиль і навіть штучні квіти – завдяки продукції Country Corner стиль прованс може бути присутнім в кожній дрібниці і деталі вашого інтер'єру.

Слідуючи філософії компанії Country Corner, при створенні стенду та експозиції її організатори дотримувалися основного правила «продавати не меблі, а емоції». І справді, потрапивши всередину маленького прованського будиночку, де кожна кімната продумана до дрібниць і дбайливо оформлена, на час забувши про всі проблеми і негаразди. Він настільки затишний і реальний, що, здається, ще секунда і на кухні з'явиться чарівна господиня і неодмінно запропонує чашечку ароматного чаю з лавандовим медом...

Розміщено Merx


Telegram